Nyhed

Rasmus Brygger bliver ligebehandlingschef på Institut for Menneskerettigheder

Rasmus bliver ligebehandlingschef på Institut for Menneskerettigheder
1. december 2023 tiltræder Rasmus Brygger som chef for Ligebehandlingsafdelingen på Institut for Menneskerettigheder.

Rasmus Brygger skifter fra sin stilling som analytisk projektchef til ligebehandlingschef 1. december 2023. Med jobskiftet overtager Rasmus Brygger ansvaret for både projekter og personale i Ligebehandlingsafdelingen og Institut for Menneskerettigheders indsats for at sikre ligebehandling i Danmark og Grønland.

”Med sin smittende energi og skarpe tilgang til analyser er Rasmus Brygger den helt rette til at stå for indsatsen for ligebehandling i Danmark. Rasmus har mange gange bevist, at han ikke alene formår at håndtere store komplekse projekter, men også evner at omsætte det til forandringer i samfundet,” siger Louise Holck, direktør for Institut for Menneskerettigheder.

Rasmus Brygger ser frem til at tage fat på det videre arbejde for ligebehandling:

”Menneskerettigheder handler i allerhøjeste grad også om retten til ligebehandling. Institut for Menneskerettigheder løfter en stor og vigtig opgave her, og jeg ser meget frem til at bidrage i min nye rolle sammen med dygtige kolleger.”

Inden Rasmus Brygger 1. januar 2022 tiltrådte som teamleder for etnicitet på Institut for Menneskerettigheder, drev han Danmarks Videnscenter for Integration, som blev stiftet for at skabe et bedre vidensgrundlag for integrationsdebatten i Danmark.   

Kontakt

Afdelingsleder, Ligebehandling